MUP HNK: U Konjicu jedna prijava iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta

Za protekli vikend ( u vremenskom periodu od 10.03-13.03.2023.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanskog kantona , registrovano je 13 prijava  i to na području Mostara 9, na području Neuma 2, na području Čapljine 1 i na području Konjica 1.

Iz oblasti javnog reda i mira  registrovano je 6 slučajeva i to na području Mostara 4, na području Konjica 1 i na području Čitluka 1.

Iz oblasti bezbjednosti saobraćaja  registrovano je 11 saobraćajnih nezgoda i to na području Mostara 4, na području Jablanice 1, na području Stoca 1, na području Čapljine 1, na području Prozora 1, na području Konjica 1 i na području Čitluka 2 u kojima je pet lica zadobilo lakše tjelesne povrede dok je pet lica zadobilo povrede neutvrđenog stepena.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • 11.03.2023.godine u 16,00 sati PU Konjic je obaviještena da je pored rijeke Neretve , u mjestu Gornja Ljubuča , uočeno ljudsko tijelo u fazi raspadanja. Odmah su na lice mjesta izašli pripadnici policije , izvršen je uviđaj nakon čega je tijelo prebačeno u Gradsku  mrtvačnicu Konjic.

saznajem.ba/mup.hnk.ba

Previous Post

(VIDEO) TEŠKA NESREĆA I U HADŽIĆIMA: UČESTVOVALA DVA PUTNIČKA AUTOMOBILA

Next Post

Učenice Druge osnovne škole Konjic veoma uspješne na takmičenju iz Njemačkog jezika !

Related Posts