Kapiten Ajdin Mujala pred Velež: “Među igračima vlada odlična atmosfera!”

U okviru 28. kola Omladinske lige BiH grupe Jug očekuje nas zanimljiv susret u Konjicu između ekipa Igmana i Veleža.

Susret je na rasporedu sutra, srijeda 24.05., u 17 sati na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Konjicu.

Ekipe konjičkog Igmana i mostarskog Veleža već su odmjerili snage na stadionu u Vrapčićima i to u okviru 13. kola Omladinske lige Jug, kada su slavili odabranici Amira Halilovića rezultatom 1:2 i u Konjic donijeli velika 3 boda.

Uoči sutrašnjeg susreta za naš portal govorio je Ajdin Mujala, kapiten juniorske selekcije FK Igman. Također i najbolji strijelac Omladinske lige BiH – Jug.

Prethodnog puta kada ste igrali protiv ekipe Veleža sjajno ste se pokazali i na kraju slavili. Tada ste postali prva ekipa koja je zaustavila ekipu iz Mostara. Kakav je Vaš komentar?

“Čijela ekipa je bila na nivou. Prije utakmice smo imali dogovor sa šefom struke i ispoštovali sve njegove upute. Ta utakmica nam je bila jak vjetar u leđa i nakon nje smo nastavili postizati dobre rezultate.” – započeo je Ajdin.

Sutra u Konjicu dočekujete mostarski Velež. Kakva je atmosfera u svlačionici među igračima?

“Među igračima vlada odlična atmosfera. Dat’ ćemo svoj maksimum i potrudit ćemo se da se pokažemo u najboljem svjetlu. Svjesni smo da igramo protiv najbolje ekipe u ligi ali to nam je samo motivacija!” – poručio je kapiten za Saznajem.ba

Šta očekujete od sutrašnje utakmice?

“Prije svega, očekujemo fer i korektnu igru. Nadamo se da ćemo ostvariti željeni rezultat i zadržati bodove u Konjicu.

Iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače Igmana da dođu sutra na stadion u što većem broju i da nas podrže. Jedino tako možemo ostvariti naš cilj!”

(Saznajem.ba)

Previous Post

Preminuo bivši dugogodišnji načelnik Konjica Emir Bubalo

Next Post

Igman osigurao opstanak, Premijer liga u Konjicu i naredne sezone!

Related Posts