Musemić i Maksimović odredili početne sastave!

Današnji program Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi nam velika uzbuđenja i tri veoma zanimljive utakmice u okviru 30. kola. Prvi meč igra se u Konjicu gdje se u grčevitoj borbi za opstanak sastaju direktni rivali Igman i Leotar.

Sigurno je da nas u Konjicu očekuje dosta uzbuđenja jer će obje ekipe ići na pobjedu koja je zlata vrijedna s obzirom da se bore za opstanak.

Zbog domaćeg terena jasno je da Igman ima ulogu favorita, no sigurno je ni da se Leotar neće tako lako predati.

Utakmica u Konjicu igra se od 15:30 sati, a treneri oba kluba već su saopštili početne sastave.

Husref Musemić i Marko Maksimović poslali su na teren najbolje sastave koje imaju na raspolaganju u ovom trenutku, te nisu mnogo eksperimentisali pred ovako važnu utakmicu.

Igman: Ćeman, Duraković, Drljević, Hrelja, Hebibović, Dupovac, Denković, Mahmić, Jakupović, Bojo, Ramić.

Leotar: Puletić, Karić, Prusina, Čubrilo, Milić, Šipovac, Aćimović, Đajić, Cmiljanović, Čavić, Georgiev.

Pred ovaj susret Igman je bio na desetoj poziciji sa 30 bodova, te je to mjesto koje donosi na kraju opstanak. S druge strane Leotar je posljednji na tabeli, ali ima samo dva boda manje u odnosu na današnjeg rivala.

U ovoj sezoni ovi timovi su odigrali već dva duela, a bolji učinak ima Igman. Klub iz Konjica je prvi meč dobio sa 3:1, dok su nedavno u Trebinju remizirali rezultatom 1:1.

Glavni sudija današnje utakmice će biti Irfan Peljto iz Sarajeva, a njegovi pomoćnici su Moamer Čaušević (Sarajevo) i Davor Maksimović (Doboj). Četvrti sudija je Admir Musić iz Hrasnice.

sportsport.ba/saznajem.ba

Previous Post

INTERVJU / TARIK RAMIĆ – “Nagrada Hitnih medicinskih tehničara Federacije je jedno od mojih najvećih priznanja!”

Next Post

Mirsad Ramić približio Igman prema ostanku u ligi

Related Posts